Nieuws

Word de beste cadeautjesgever

Hoe geef je nu het perfecte relatiegeschenk? Hoe zorg je er nu voor dat jouw partner vanwege die ene speciale gelegenheid hoeveel ze precies voor je betekenen? Misschien is het wel jullie vijfjarige jubileum, of kennen jullie elkaar nog maar kort maar komt er een speciaal iets aan wat jullie samen willen vieren. Wat het ook is, hoe geef je nu het ideale relatiegeschenk met logo, van een bedruktefles tot een mooie ketting? 

Het gebaar

Het eerste om te weten bij goede cadeaus geven, of het nu aan een partner is of aan een vriend, vriendin, ouder of collega, is dat het gebaar altijd belangrijker is dat het materiële. Het feit dat je een cadeau geeft is belangrijker dan hoe duur of hoe extravagant het is. Heb je er namelijk weleens bij stilgestaan wat een cadeau écht is? Het is een fysieke representatie van de tijd en aandacht die je steekt én wil steken in de relatie die je met de persoon hebt aan wie je het geeft. Het laat zien dat je hen genoeg waardeert om tijd, aandacht en wellicht geld te besteden. Maar wat je ook geeft, het gaat dus in eerste instantie om het laten zien hoeveel iemand voor je betekent. Onthoud dat er dus eigenlijk niet zoveel mis kan gaan bij het geven van een cadeau. 

Persoonlijk telt 

Nog iets wat goed is om te onthouden, en wat het bijna honderd procent zeker maakt dat je nooit meer een slecht cadeau geeft, is dat het beter is om een persoonlijk cadeau te geven, dan een spectaculair cadeau. Denk bijvoorbeeld, als we het dan toch over een relatiegeschenk hebben, eens even aan je partner. Waar is je partner fan van, bijvoorbeeld? Welke film, serie, videogame of boekenreeks vinden zij helemaal gaaf? Komt er binnenkort een nieuw boek uit in die reeks; is er een filmpremiere of hervertoning in een bioscoop bij jullie in de buurt, of staat de acteur waar ze al jaren fan van zijn binnenkort op een evenement? Die dingen als cadeaus geven laten nogmaals niet alleen zien dat je geeft om en denkt aan de persoon aan wie je een cadeau geeft, maar ook nog eens dat je hen écht kent en de tijd hebt genomen om een persoonlijk cadeau te bedenken. 

 

Kortom, een goed relatigeschenk óf ander geschenk gaat om het persoonlijke én om het gebaar. Zolang je die twee dingen hebt, zit je goed. 

Reacties uitgeschakeld voor Word de beste cadeautjesgever