Nieuws

De beste plekken voor vakanties met grote groepen

Wil jij even weg met een groep vrienden? Of ga je met de hele familie op vakantie in eigen land? Er zijn veel plekken in Nederland waar jullie terecht kunnen. Wij hebben de leukste plekken op een rijtje gezet zodat jij gemakkelijk een accommodatie kunt boeken en dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten.

Ameland

Om echt even het gevoel te krijgen alsof je op vakantie bent is Ameland de perfecte keuze. Dit eiland is ideaal voor grote groepen omdat er veel ruimte is. Vooral in de zomer is het hier erg fijn om te zijn omdat je naar het strand toe kunt. Misschien spotten jullie wel zeehonden na een fietstocht over het eiland! Zoek naar groepsaccommodatie Ameland en je zult gegarandeerd goede resultaten krijgen op verschillende locaties. Plof neer op een terrasje en geniet van de natuurlijke omgeving van Ameland.

Drenthe

Zoek je naar een groepsaccommodatie Drenthe? Dan zul je gegarandeerd slagen, er zijn namelijk verschillende plaatsen waar je met (grote) groepen terecht kunt. Verblijf bijvoorbeeld in het sfeervolle Giethoorn waar je tochten over het water kunt maken met een fluisterboot of ga voor een vakantie vol gezellige activiteiten zoals lasergamen, klimmen en golfen. Waar je ook naar op zoek bent; Drenthe heeft het alles-in-een pakket.

Gelderland

Wonen jullie in Gelderland of hier in de buurt? Dan kun je hier ook prima een groepsaccommodatie boeken, er is hier namelijk ook veel te doen. Denk bijvoorbeeld aan een verblijf vlakbij de Veluwe waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en picknicken. Of bezoek de gezellige stad Nijmegen waar je zowel musea als leuke barretjes kunt vinden. Arnhem is ook een goede stad om de gezelligheid op te zoeken. 

Flevoland

Ook deze nieuwere provincie biedt veel mogelijkheden voor groepen. Hier vind je veel natuurgebieden waar je kunt wandelen. Een ander voordeel is het feit dat Flevoland aan de zee ligt, je kunt hier dus verkoeling zoeken op de zomerse dagen. Er zijn ook veel groepsactiviteiten te vinden, maar ook bijvoorbeeld een groot pretpark om te bezoeken.

Conclusie

Vakanties met grote groepen vragen grote accommodaties. Gelukkig zijn er veel provincies in Nederland waar je dit kunt vinden. Wat je kiest is afhankelijk van wat jullie graag als groep doen. Kies voor een vakantie waar je de natuur of het strand opzoekt of ga voor groepsactiviteiten die jullie leuk vinden. Ook een pretpark behoort tot de mogelijkheden, of gewoon een avondje stappen met zijn allen!

 

Reacties uitgeschakeld voor De beste plekken voor vakanties met grote groepen